Lézeres mezoterápia Miskolc

Mit jelent a lézeres mezoterápia Miskolc?

Lézer készülék tűszúrás nélkül segíti elő a bőr megújulását és megfiatalítását, ráadásul jóval hatékonyabb, mint a hagyományos tű nélküli mezoterápiás beavatkozások.

Hogyan működik?

Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait. A fókuszált elektroporációs technológia képes az aktív hatóanyagokat igazoltan bejuttatni a bőrbe, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt.

Hol alkalmazható?

  • Az kollagén stimulálására, lifting és ránckezelésekre, kézfej bőrének regenerálására
  • A szemkörnyék feszesítésre, szem alatti táskák csökkentésére
  • Rosacea, akné, gyulladásos, érzékeny bőrterületek kezelésére
  • Mélyhidratáló kezelésekre
  • Terhességi csíkok halványítására
  • Cellulit kezelésre és alakformálásra
  • Lokális zsírbontásra (toka, lovagló és csípő tájék, belső comb, stb.)
  • Bőrszövet feszesítésre, kötőszövet erősítésre
  • Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra
 

Milyen hatóanyagokat használunk?

A hatékony lézeres mezoterápia kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

Kinek ajánljuk?

35 év felettieknek, akik szeretnének újra fiatalabbnak kinézni, visszanyerni és sokáig megőrizni fiatalos megjelenésüket. A lézeres mezoterápia kezelés (Miskolc) elsődleges célja a lifting és a ránckezelés. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Kezelés után

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Ha szeretne lézeres mezoterápiás kezelést Miskolcon, akkor keressen elérhetőségeimen!

lézeres mezoterápia miskolc

Kiss Krisztina

kozmetikus, a Kék Sziget Szépségszalon alapító tulajdonosa