Infini kezelés Miskolc

Infini kezeléssel végre egy tökéletes megoldás a ráncok ellen!

Hogy miért tökéletes? Mert az Infini kezelés (Miskolc) egy úgynevezett “minden az egyben” megoldás, ha ráncokról vagy bőrproblémákról van szó. Infini kezelés Miskolcon nálunk elérhető.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy akár fiatalon is tökéletes bőrrel rendelkeznek. Sokaknak a bőrszárazság vagy érzékenység, esetleg pont ellenkezőleg, a túlzott faggyútermelődés miatt kialakult aknékkal, mitesszerekkel és tág pórusokkal gyűlik meg a bajuk.

30 éves kor körül megjelennek az első halvány ráncok, melyek 40 felett kezdenek elmélyülni. Az arc megereszkedésének következtében pedig mélyülnek a szem alatti árkok és az orr-ajak barázda (nazolabiális redő).

Az arc megereszkedése mellett a ráncok megjelenése a legzavaróbb. A feltöltő anyagok ugyan segíthetnek átmenetileg, de a felszívódás után visszaáll az eredeti állapot, sőt a végeredmény rosszabb is lehet. Mindössze tüneti kezelés történik, a feltöltés a ráncosodás okát, a kollagénállomány csökkenését nem szünteti meg. A feltöltés mellett kisebb-nagyobb sikerrel alkalmazhatók a lézeres kezelések, de fontos tudni, hogy ezek nem képesek eltüntetni a mély barázdákat. Többféle kezelési lehetőség létezik tehát, de igazán hatékony, hosszú távú megoldást egészen idáig nem sikerült találni a ráncok eltüntetésére.

Az INFINI kezelés és maga az Infini gép egy teljesen egyedülálló berendezés, amely frakcionált rádiófrekvenciával dolgozik és egyesít magában minden eddigi technikai vívmányt, mely az orvos-esztétikában megjelent. Sőt, továbbfejlesztve azokat, egy rendszeren belül több esztétikai problémára is megoldást nyújt.

A rádiófrekvencia frakcionáltan, azaz pontokban jut be a bőrbe, mindössze 200 µm vékony tűkön keresztül. Az energiabejutás mélysége, mennyisége és sugárzási ideje is precízen szabályozható. Ennek azért van jelentősége, mert így csak a koagulációs pontokban jön létre mikrosérülés, a szövet többi része sértetlen marad. A kb. 1 cm2 felületen elhelyezkedő parányi tűk 0,2 másodperc alatt jutnak be a bőrbe, adják le az energiát és húzódnak is vissza. Ez annyira rövid idő, hogy a páciens szinte nem is érzékeli a tűk behatolását, csupán ponthő érzés tapasztalható. Ennek köszönhetően az INFINI kezelés rendkívül biztonságos és hatékony. Próbálja ki most Ön is az Infinit, hiszen az Infini kezelés Miskolcon is elérhető a Kék Sziget Szépségszalonban!

Az arcbőr akár már az első kezelés után is lélegzetelállítóan természetes és szép lesz. A precíz beállításoknak köszönhetően az INFINI kezelés verhetetlen a ránctalanításban és a különböző bőrproblémák kezelésében.

Kiknek ajánlható az INFINI kezelés Miskolc és környékén:
– akik nem akarnak ráncfeltöltést,
– akik félnek az allergiás reakciótól, amit a töltőanyag okozhat,
– akik természetes eredményt akarnak évekig tartó hatással,
– fiataloknak és idősebbeknek egyaránt,
– akik szeretnék megelőzni hogy a bőrük ráncosodni kezdjen,
– akik természetes módon akarnak fiatalabbnak tűnni,
– aknés, zsíros bőrűeknek,
– tág pórusú bőrre,
– akiknek nincs idejük otthon maradni a gyógyulás idejére,
– akiknek csak kevés idejük van, hogy beavatkozást végezzenek rajtuk.

Hogyan működik?

Az INFINI PLUS csúcstechnológiás berendezés a gyártó LUTRONIC cég sok éves orvosesztétikai tapasztalatainak esszenciája, az Ön szépségének, fiatalságának megőrzése érdekében. Az eljárás a bőrpoblémák kezelésére és a ráncok mélységének csökkentésére képes az energia 3 dimenzióban történő bejuttatásának köszönhetően, újrastruktúrálva a bőr szöveti állományát.

A szigetelt, arany bevonatú mikrotűkkel bejuttatott rádiófrekvencia energia precíz és kontrollálható frakcionált koagulációs zónákat hoz létre a dermisz rétegeiben. A beavatkozás során a kiváltott bőrreakció függvényében állítjuk a rádiófrekvenciás energia intenzitását, mélységét, behatási idejét! Mert Önnek nem biztos, hogy az a kezelés felel meg, ami a barátnőjének, kollégájának, ismerősének!

Az INFINI PLUS hatásosan csökkenti a gyulladás következtében létrejövő hyperpigmentáció kockázatát sötétebb bőrű vendégeknél, ezen kívül biztonságosan használható melasma, illetve egyéb pigmentált léziók esetében. Egész évben végezhető eljárás, mellyel BÚCSÚT MONDHAT A RÁNCOKNAK!

Speciális kezelési protokoll miatt 3 alkalommal szükséges a továbbfejlesztett INFINI PLUS beavatkozás a látványos és tartós eredmény elérése érdekében!

Ha érdekli az Infini kezelés Miskolcon, akkor keressen elérhetőségeimen!

infini kezelés miskolc

Kiss Krisztina

kozmetikus, a Kék Sziget Szépségszalon alapító tulajdonosa