Tetoválás eltávolítás Miskolc (Yag lézerrel)

Tetoválás eltávolítás

Napjainkban megnőtt az igény a már nem kívánt tetoválások eltávolítása Miskolc és környékén is, a lézeres technológia pedig lehetőséget nyújt a megfelelő kezelésekhez. A kezelés alig jár fájdalommal, mind a fekete, mind a színes, illetve a felszín közelibb kozmetikai tetoválások is eltávolíthatóak. A technológia a lézer pigment anyagokban való elnyelődésén alapszik. Mivel a fehér tetoválások nem tartalmaznak sötét pigmenteket, így a lézer fényét sem tudják elnyelni. Ennek hiányában a fehér tetoválásokat nem lehet eltávolítani. A lézeres tetoválás eltávolító kezeléssel egyszerűen szabadulhat meg a kezelt személy a tetoválástól, a kezelések után folytathatja mindennapjait, csupán a direkt hő elkerülésére kell odafigyelnie. Egyszerű, gyors és hatékony kezelésekre nyílik lehetőség.

A Q: kapcsolt YAG lézerrel ugyanakkor nem csupán tetoválást lehet eltávolítani, azonban végezhetünk vele bőrrejuvenációt, illetve pigment folt eltávolítást is. A különbség az éppen alkalmazott kezelővégek használatában van. Vagyis a kibocsátott hullámhossztól függ, hogy pontosan mire is használjuk a Q: kapcsolt YAG lézert.

Alkalmazás:

  • Tetoválás (fekete vagy színes) eltávolítás
  • Pigment folt eltávolítás
  • Bőrrejuvenáció

A lézeres tetoválás eltávolítás előnyei:

 

  • Nem károsítja a bőrt
  • Gyors
  • Fájdalommentes
  • Egyszerű kezelési mód
  • A színes, fekete illetve a sminktetoválások egyaránt eltávolíthatóak

 

A legtöbb tetoválás eltávolítás 3-10 alkalmat igényel 4-8 hetes szüneteket beiktatva a két alkalom között. Ezeket az időközöket érdemes betartani, hiszen minimálisan ennyi idő szükséges a szervezetnek ahhoz, hogy a pigment darabkákat eltávolítsa. Amennyiben, ennél gyakrabban végzik el a kezelést, a vendégen a folyamat nem tud megfelelően lezajlani. Átlagosan egy kezelés megközelítőleg 10-30 perc, mely után közvetlenül a bőr fehéren elszíneződik, ez azonban természetes. Az egyes kezelések időtartamát a kezelt felület nagysága, illetve a festékanyagok mélysége és nagysága is befolyásolja. A kezelés nem fájdalmas, csupán apró szurkáló, csípő érzést vált ki. A kezelések után 3 hónapig kerülni kell a direkt napozást, a szoláriumozást, a szauna használatot 2 hétig, illetve a kezelések között és után nem ajánlott a peeling. Kezelés után a bőrfelületet szárazon kell tartani, úgy kell bánni vele, mintha a nap égette volna meg.

Pigmentfolt eltávolítása lézerrel Miskolcon

A bőrön megjelenő foltokat Erbium lézerrel végleg eltüntethetjük. Az eljárást megelőzően egy konzultáció történik arról, hogy a kezelés végén milyen eredményeket várhatunk és mennyi időt vesz igénybe. Az Er:YAG lézeres kezelés nem fájdalmas és nagy hatékonysággal meg tudja szüntetni a bőrhibákat.

A normál kezelést megelőzően egy tesztkezelést is végzek, hogy kiderüljön, hogy vannak-e Önnek allergiás reakciói. Fontos tudni, hogy barna napoztatott bőrön nem lehet elvégezni a kezelést, meg kell várni, amíg újra kifakul a bőr.

A pigmentfoltok kezelése során a foltok teljesen elnyelik a lézer fényét és ezen energia hatására szétesik a pigment, mely a szállítósejtek segítségével anyagcserefolyamat során távozik a szervezetből. A kezelést követően a bőr kipirosodhat. Hámképző, nyugtató krém hatására hamar elmúlik. Általában 4 hetente javasolt elvégezni a kezelést.

Ha szeretne tetoválás eltávolítást Miskolcon, akkor keressen elérhetőségeimen!

tetoválás eltávolítás miskolc

Kiss Krisztina

kozmetikus, a Kék Sziget Szépségszalon alapító tulajdonosa