Lézeres arcfiatalítás Miskolc

Mi az a lézeres arcfiatalítás?

A lézeres arckezelés ELOS (Elektro Optikai Szinergizmus) technikával történik, melynek lényege, hogy két kezelési módszer összevonásával megnövekedik a hatásfok, ezáltal sokkal jobb eredmény érhető el vele. A technológia egyik része a rádiófrekvenciás energia, amelyet fényenergiával kombináltak, illetve magába foglalja a villanófényes, infravörös sugárzás és diódalézer előnyös tulajdonságait. Köszönhetően ezeknek, az ELOS technológia nem csak jobb hatásfokkal bír, de biztonságosabb és kevésbé fájdalmas eljárást biztosít. Bizonyítottan használható világos és sötétebb bőrtónus esetén is, hiszen a kombinált kezelésnek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is eléri a lézersugár. A lézerfej egy időben több lézersugarat is kibocsájt, amelyek egyenlő távolságra helyezkednek el egymástól. A lézerrel érintett területek egy nagyon rövid ideig tartó löketet kapnak, ami beindítja a bőr- és kötőszövet automatikus regenerációs képességét, illetve a nem érintett bőrszövet segít visszaállítani a kezelt bőr eredeti állapotát, így gyors gyógyulást indukálunk ezzel a módszerrel. A kötőszövetben bekövetkező kollagéntermelés hatására a ráncok kisimulnak, a bőrhibák elhalványulnak, illetve az ismételt kezelések során el is tűnhetnek.

Milyen területen lehet ezt alkalmazni?

A legtöbbször az arcon történik a kezelés. Itt jelennek meg legszembetűnőbben a ráncok és szarkalábak, de lehetőség van a nyak és a dekoltázs kezelésére is. A lézeres arcfiatalítás (Miskolc) hatással van a tetoválásokra, ezért ahol tetoválásunk van (akár mellkason, akár szemöldökről van szó) azokat a bőrterületeket érdemes elkerülni ezzel a kezeléssel. Ezen felül a kezeket lehet még ezen kezeléssel fiatalítani.

Mire számítsak a lézeres arcfiatalító kezelésen?

Az arcfiatalítás lézerrel történő kivitelezése viszonylag fájdalommentes beavatkozásnak minősül, hiszen helyi érzéstelenítéssel kezdődik a kezelés, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a fájdalomérzetet. A lézersugarak apró tűszúrásra emlékeztethetnek, illetve égő érzés jelentkezhet, amelyet utólag speciális krémmel tudunk enyhíteni, azonban legtöbb esetben a páciens szinte semmit nem érez. A lézeres arckezelés, arcfiatalítás befejeztével a kezelt bőrfelületen bőrpirosodás, esetleg duzzanat jelentkezhet, amelyet a tanácsadás során ismertetett krémmel otthon is kezelhetünk. Közvetlenül a beavatkozás után, a bőr felszínéhez közel lévő hajszálerek azonnal kifehéredhetnek, míg mások sötétebbek lesznek és csak pár nap elteltével halványulnak el teljesen. A vérkeringés fokozódik, illetve a kollagéntermelődés is felgyorsul, ezért már pár nap elteltével is hamar megtapasztalhatjuk, hogy arcbőrünk szinte új életre kel, sokkal egészségesebb kinézetet kap és rugalmas tapintású lesz. A bőrhibák elhalványulnak, a ráncok kisimulnak, az arc sokkal simábbá és feszesebbé válik. Már egy kezeléssel is szép változást érhetünk el, azonban a tökéletes végeredményt az ajánlott (körülbelül negyedik) alkalmat követően tapasztalhatjuk meg.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A lézeres arckezelés Miskolc előtt közvetlenül lefertőtlenítjük a bőrt és a páciens védőszemüveget kap a lézer miatt. Az érintett felülettől és bőrproblémától függően változik a kezelés időtartama (30-45-60 perc), illetve a lézeres arckezelés ára is. A kezelések száma változó lehet, amelyet a páciens életkora is befolyásol, illetve meghatározó a lézeres arcfiatalítás ára. Az lézeres arckezelés körülbelül egy hónapos kihagyást követően ismételhető, szükség szerint 3-4-5 alkalommal, napfényszegény időszakban. A fokozott kollagéntermelődés körülbelül 3-6 hónapig fejti ki hatását, ezért legalább fél-, de maximum évente ajánlott fenntartó kezelésre járni.

Ha szeretne lézeres arcfiatalító kezelést Miskolcon, akkor keressen elérhetőségeimen!

lézeres arcfiatalítás miskolc

Kiss Krisztina

kozmetikus, a Kék Sziget Szépségszalon alapító tulajdonosa