Liposonic HIFU kezelés Miskolc

Mit jelent a HIFU kezelés?

A Liposonic HIFU kezelés Miskolc nálunk elérhető. A HIFU a High-Intensity Focused Ultrasound rövidítése, magyarul Nagy-Intenzitású Fókuszált Ultrahang. Ezt a technológiát először az orvosi praxisban használták. Néhány éve továbbfejlesztették a technológiát, és a mikrofokuszált ultrahang új dimenziót nyitott a szépségiparban, az arcfiatalítás terén.

A Liposinic HIFU kezelés, mint technológia megkapta a legszigorúbb hatóság az FDA (Amerikai Élelmiszer Engedélyeztetési Hivatal) minősítését, mely szerint az eljárás hatékonysága orvosilag igazolt, és szakértő kezekben megfelelően biztonságos.

Bőrünk rugalmassága, feszessége kollagén és elasztin tartalmától függ. 30 éves korunk után bőrünk fokozatosan, szépen lassan elkezdi elveszíteni a feszességét és tónusosságát, mert az elasztin és kollagén termelődése lelassul, szervezetünk nem termeli olyan ütemben mint szükséges lenne. Általában a legszembetűnőbb dolog a szemhéj megereszkedése, majd az állcsont környéki rész is enged a gravitációnak. Ez természetesen mindenkinél más korban jelentkezhet, de 40 éves kortól már jellemzően zavaró tényező szokott lenni.

A Liposonic HIFU kezelés Miskolc során a mikrofókuszált ultrahang század milliméternyi pontossággal jut a bőr mélyebb rétegeibe. A bejutott energia 65-85 C-os hőmérsékletet indukál, mely hatására a rostok „összeugranak”, egy azonnali liftinghatást biztosítva.

Mivel a liposonic hifu kezelés Miskolc során hatóanyag bejuttatás nincs, ezért a várva várt eredményt néhány hét, illetve hónap után fogjuk csak látni a tükörben! A bőr saját maga építi újra a kollagén állományt, ami időigényes feladat, ne legyünk hát türelmetlenek!

A kezelés fájdalmas! Alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkezőknek kifejezetten javasolt a fájdalomcsillapító bevétele kezelés előtt 1 órával. Ha nem fáj a kezelés, nem megfelelő energiaszinttel végzik a kezelést. Ez esetben nem is fogja hozni a várt eredményt. A liposonic hifu kezelés Miskolc ödémát és az arc kipirosodását fogja okozni. Ez nem probléma, mindkét tünet gyorsan elmúlik.

Ne feledkezzünk meg semmiképp fotó készítéséről kezelés előtt és után. A változás hetek, hónapok alatt megy végbe, ha nincs egy olyan fényképünk ami viszonyítási alapként szolgál, nem fogjuk látni a változást.

A legjobb kezelési eredmények 35 és 60 év között várhatók. Vannak kontraindikációk, (pl. különböző töltőanyagok a bőrben) ezeket nagyon fontos átbeszélni a kezelővel a liposonic hifu kezelés előtti konzultáción.

Ha érdekli a Liposonic HIFU kezelés Miskolcon, akkor keressen elérhetőségeimen!

liposonic hifu kezelés miskolcon
liposonic hifu kezelés miskolc

Kiss Krisztina

kozmetikus, a Kék Sziget Szépségszalon alapító tulajdonosa