Kozmetika

lézeres arcfiatalítás miskolc

Lézeres arcfiatalítás

A lézeres arckezelés ELOS (Elektro Optikai Szinergizmus) technikával történik, melynek lényege, hogy két kezelési módszer összevonásával megnövekedik a hatásfok, ezáltal sokkal jobb eredmény érhető el vele. A legtöbbször az arcon történik a kezelés. Itt jelennek meg legszembetűnőbben a ráncok és szarkalábak, de lehetőség van a nyak és a dekoltázs kezelésére is.

infini kezelés miskolc

Infini kezelés

Végre egy tökéletes megoldás a ráncok ellen! Hogy miért tökéletes? Mert az Infini egy úgynevezett "minden az egyben" megoldás, ha ráncokról vagy bőrproblémákról van szó. Sokaknak a bőrszárazság vagy érzékenység, esetleg pont ellenkezőleg, a túlzott faggyútermelődés miatt kialakult aknékkal, mitesszerekkel és tág pórusokkal gyűlik meg a bajuk.

HIFU arckezelés

Az Ultherapy egy forradalmi technikával működő berendezés, amely a mikro-fókuszált ultrahang alkalmazásával feszesíti a bőrt, csupán egyetlen kezeléssel. A HIFU fókuszált ultrahang energiával hatol át a bőr felszíni és mélyebb rétegein és eléri a bőr és az izomzat közötti kötőszövetes réteg szintjét. Ez az a réteg amelyet a plasztikai sebészek is céloznak az arclifting műtét során. A HIFU kezeléssel a bőr alulról, belülről fiatalodik úgy, hogy közben a felszíni hámréteg nem sérül.

lézeres mezoterápia miskolc

Lézeres mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia alternatívája a lézeres mezoterápia, mely egy kozmetikai lézert kombinál egy különleges hatóanyag-bejuttatással. A tű nélküli mezoterápia alkalmazásakor is ugyanaz a célunk a kezeléssel, mint a klasszikus mezoterápiánál. Tű nélküli mezoterápiánál is ugyanazt a feszes, liftinghatást kell elérnünk, mint a tűszúrások okoznak.

termikus ionizáció miskolc

Termikus ionizáció

A termikus ionizációs eljárás három alapismérve, hogy gyors, hatékony, és egyszerű. Segítségével, az orvosok által szikével végzett eljárással szinte teljes mértékben megegyező eredményt érünk el. A beavatkozás során nem kell lilulással illetve jelentős fájdalommal számolnia. A test minden területén alkalmazható a kezelés a lógó, felesleges bőr eltávolítására. Az eljárást kiválóan lehet kombinálni hialuronsavas feltöltéssel, amellyel az eredmény még tovább fokozható.

hydrafacial kezelés miskolc

Hydrafacial kezelés

A Hydrafacial kezelés alapja egy hidrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a tisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez. Az eredmény azonnal látható és érezhető: tisztább, teltebb, fénylő arcbőr. Mindez gyorsan, kíméletesen, hatékonyan és fájdalmatlanul.

rádiófrekvenciás kezelés miskolc

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéshez és az azutáni szövet újjá formázáshoz, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és narancsbőr eltűntetésére.

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. A mikrodermabráziós kezelés teljesen fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre. Valószínűleg a mikrodermabrázió legnagyobb előnye a többi alternatív bőrkezeléssel szemben, hogy Ön a kezelést követően azonnal folytathatja a napi teendőit. A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, azonban ez egy órán belül el is múlik.

Hyaluronsavas száj és ráncfeltöltés

Tökéletesen dús ajkak, telt és feszes arcbőr. Hyaluron pen kezeléssel tű és fájdalom nélkül.

tetoválás eltávolítás miskolc

Tetoválás eltávolítás

Napjainkban megnőtt az igény a már nem kívánt tetoválások eltávolítása iránt, a lézeres technológia pedig lehetőséget nyújt a megfelelő kezelésekhez. A kezelés alig jár fájdalommal, mind a fekete, mind a színes, illetve a felszín közelibb kozmetikai tetoválások is eltávolíthatóak. Egyszerű, gyors és hatékony kezelésekre nyílik lehetőség.